2024. március 29. Péntek, 13. hét | Névnap: Auguszta, Jónás
RENDEZVÉNYEK | ELŐADÓK | HELYSZÍNEK | REFERENCIÁK | HÍRLEVÉL
  Keresés az oldalon:
Előadói adatlap
Vissza
 
Tonk Emil
Magyar Marketing Szövetség alelnöke

WEB: http://www.tonkemil.hu/
 
Bemutatkozás:

Tonk Emil (1948)
Okleveles vegyészmérnök, nemzetközi marketing szakközgazdász

Tanulmányai közben, majd befejezése után marketing területen dolgozott építõanyag-ipari és vegyipari cégeknél vezetõ munkakörökben.

Több éves személyes tapasztalatára építve, jelenleg egy –üzletemberek, vezetõ munkatársak képzésével foglalkozó – tréning cég vezetõje, egyben aktív elõadója is.

Szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötõdõ formái, így elsõsorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása. Speciális kurzusain a hatékony tárgyalások módszerei, a profi üzleti gondolkodásmód, az eredményes vezetési módszerek, a vezetõi példamutatás, motivációs módszerek egyre jobban keresett témák.

Elõadásai, tréningjei alapvetõen a mindennapok gyakorlatáról szólnak, és a résztvevõk azonnal hasznosítható ismereteket szerezhetnek meg az eredményesebb üzleti viselkedés, tárgyalási technikák, az üzleti kommunikáció, a profi cégképviselet, a sikeres üzleti kapcsolatok kezdeményezése, gondozása és megõrzése témakörében. A témák egyaránt szólnak az egyéni, kis és középvállalkozóknak, a gazdasági élet bármely területén tevékenykedõ vezetõk és munkatársai számára

Felkért elõadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsõfokú intézményeknek, - így a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem, a Modern Üzleti Tudományok Fõiskolája, az European Business School, a Szolnoki Gazdasági Fõiskola a Nyugat-Magyarországi Egyetem tárgyalástechnika, értékesítés technika tantárgyakban.

Egyik alapítója, majd ügyvezetõ alelnöke a Magyar Marketing Szövetségnek.

[ Forrás: Magyar Marketing Szövetség Nonprofit Klub ( http://2004.civilkomp.hu ) ]

 
Tonk Emil elõadásai:
 
 
 
Ha kérdése lenne
HÍVJON!
+36/1/4452197
 
Akik már jártak nálunk
 
Partnereink
 
 
 
www.ntinfo.hu | +361/4452197 | ntinfo@ntinfo.hu
© Copyright 2002-2024 | Minden jog fenntartva!