2024. május 4. Szombat, 18. hét | Névnap: Mónika, Flórián
RENDEZVÉNYEK | ELŐADÓK | HELYSZÍNEK | REFERENCIÁK | HÍRLEVÉL
  Keresés az oldalon:
Előadói adatlap
Vissza
 
Korcyl Kinga
Fejlesztési és kiválasztási szakértő
ACC nemzetközi business, executive coach

WEB: http://businessdrive.hu/
 
Bemutatkozás:
MOTTÓM:
Nem elég jóra vágyni:
a jót akarni kell!
És nem elég akarni:
de tenni, tenni kell!
/Váci Mihály: Még nem elég/
A Business Drive alapítója, fejlesztési és kiválasztási szakértő (fejvadász), ACC minősítésű nemzetközi business és executive coach, akkreditált tanácsadó vagyok.

HITVALLÁSOM:
„Egy vállalat sikere alapvetően a munkatársain múlik, abban, hogy „csúcs csapata” legyen.”

Specialitásom a munkaerő egyénre szabott fejlesztésén alapszik. Az embert vizsgálom, munkahelyi magatartását, viselkedését, személyiségét, motivációit és szakmai kompetenciáit, azt hogy az egyes emberek, hogyan tudják a legütőképesebb csapatatot alkotni. A kiválasztás és a fejlesztések ezen alapulnak.

Célom az, hogy egyedi, cégre szabott képzési tervet adjak és valósítsak meg kereskedelmi vállalatok részére, akik a jelenlegi állandó változó világban hisznek az embereikben, törődni akarnak velük és cégüket hosszú távon is piacvezetőként akarják megtartani vagy eljuttatni. Segítek a vállalatokat a legkitűnőbb munkatárshoz juttatni.

Olyan ez, mint egy hajó a tengeren, aminek el kell jutni a célállomásra. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt és milyen energia befektetéssel jutnak el oda. Ha a kapitány tisztában van az úti céllal és stratégiával,és a matrózok a képességeiknek, motiváltságuknak megfelelő feladatot kapják, és a megfelelő forgató könyvet betartva haladnak egy egységet alkotva, pontosan akkor és azt teszik, amit kell, siker koronázza az utat. Ellenkező esetben bármi megtörténhet, késve vagy egyáltalán nem érnek célba, a rakomány időközben tönkremegy, a legénység elkedvtelenedik, netán elhagyja a hajót, vagy lázadást szíttanak, de az biztos, hogy a többi hajóval szemben versenyelőnyt veszítenek. Ugyanúgy, mint az üzleti világban.

A Business Drive hisz abban, hogy egy jól összeválogatott csapat, akik a személyiség, motivációjuk alapján működik, és akiket a mérhető kompetenciáik szerint szűrnek és fejlesztenek, óriási sikereket érhetnek el. A vállalat kevésbé lesz kitéve annak, hogy a legjobb munkatársaikat a konkurencia elszippantsa.

A csapatba természetesen bele tartozik a vezető is, aki néha magányosan, néha motiválatlanul, akár kiégés előtti állapotban van, és neki is jó jöhet egy korlát, egy támasz egy üzleti társ, aki átsegíti őket ezen a nehéz időszakon.

MUNKATAPASZTALATOM:
Az elmúlt 22 éves kereskedelmi, vezetői és HR (fejvadászat és képzési) tapasztalatát szeretném átadni publikációimmal, videóimmal, konzultációimmal, képzéseimmel és előadásaimmal.

Csapatom segítségével olyan kérdésekre kaphatja meg a megoldásokat, amelyet a legtöbb cégvezető maga is megfogalmaz:

Hogyan ne veszítsem el a legjobb munkatársaimat?
Hogyan juthatok csillogó szemű, magas tudású kollégához?
Hogyan érjem el a legmagasabb teljesítményt csapatommal, jó hangulat mellett?
Hogyan válhatok csúcsvezetővé, hogyan tudom a holnap vezetési stílusának megfelelő tudást elsajátítatni?
Hogyan kommunikáljak a csapatommal, hogy elsőre megértsék?

 
Korcyl Kinga elõadásai:
 
 
 
Ha kérdése lenne
HÍVJON!
+36/1/4452197
 
Akik már jártak nálunk
 
Partnereink
 
 
 
www.ntinfo.hu | +361/4452197 | ntinfo@ntinfo.hu
© Copyright 2002-2024 | Minden jog fenntartva!